Billige fritureolier udvikler hurtigere TRANSFEDTSYRER

Transfedtsyrer opstår ved opvarmning og urenheder i fritureolien, derfor er det yderst vigtigt af man måler TPM% i fritureolien, så den kan skiftes før der er udviklet transfedtsyrer som kan medføre hjerte kar sygdomme. En billig fritureolie udvikler transfedtsyrer og får en dårlig stegeegenskab 3 gange hurtigere end en god fritureolie. Så det er bestemt ikke altid en god løsning med den billige fritureolie. Så den billige fritureolie bliver nu den dyre fritureolie i drift, hvis man følger de anvisninger over max. TPM% værdier som man har i mange andre lande, eks. er værdien sat til max. 24% TPM i Tyskland. Det skal bemærkes at en ren fritureolie altid smager bedre end en uren. Så kvalitetsprodukter fortjener en ren fritureolie hver dag med en lav TPM%.

 

Skriv et svar